Profil

Vestkajens Maskinværksted A/S

Bredt kompetenceområde

Vestkajens Maskinværksted A/S blev etableret i 1988 i Hirtshals. Vi er i dag en virksomhed med et bredt kompetenceområde, hvor vi yder service indenfor fiskeflåden, handelsflåden og forskellige industrivirksomheder. Udover maskinværkstedet har vi også vores egen Bedding, og sammen udfører vi forskellige opgaver indenfor skibsreparation og installation.

Der er en grund til, at Hirtshals kaldes ”Porten til Europa”. Vores beliggenhed med de mange direkte forbindelser til Norge og en god logistik til resten af Danmark er ideel for mange kunder indenfor det maritime.

Vores dygtige medarbejdere er erfarne indenfor hver deres arbejdsområde, og vi sætter en ære i at have forståelse for tradition med de opgaver, der udføres. Vi lader os ikke begrænse af brancher eller fagområder, men byder derimod enhver opgave af forskellig karakter velkommen. Det betyder, at vi gerne tager en udfordring op, og vi er kendt for at løse de opgaver, store som små, som vores kunder kommer med.

Mange af vores kunder har kendt os igennem mange år, og vi kender dem. Hos os er hver enkelt kunde med i processen igennem dialog og tæt samarbejde. Vores værkstedsdør er altid åben. Derfor ved vi, at det rigtige resultat er lige så vigtigt for vores kunder som for os. Vi er stolte af, at det gode samarbejde med kunderne er noget af det, der kendetegner Vestkajens Maskinværksted.

Uanset om det handler om service, reparation eller produktion fra bunden, har vi den fornødne ekspertise og erfarne folk til opgaven.

Vi forhandler og servicerer Caterpillar og Cummins-motorer og forhandler desuden CJC Filtre.

Derudover har vi et tæt samarbejde med en række virksomheder med kompetencer indenfor tømmer- og snedkerarbejde, køleteknik, isolering, elektronik-, el- og malerarbejde.

Veluddannede medarbejdere

Vores medarbejdere er veluddannede og alle kompetente inden for deres arbejdsområde. Hos Vestkajens Maskinværksted har vi medarbejdere, der er specialiseret i hydraulik og produktion af spil, motorinstallation og reparation, skibsbygning samt stålkonstruktioner. Dette gør, at vi kan efterleve hvad vores kunder efterspøger, og dermed bliver vi deres foretrukne samarbejdspartner.

I værkstedet kendetegnes medarbejderne ved et stort knowhow og teknisk indsigt samt et højt kvalitetsniveau indenfor stål, jern og maskinarbejde. Mange af vores medarbejdere har været her siden starten i 1988 og kender derfor alt til de udfordringer, vi møder i det daglige.

Hirtshals Bedding

På vores bedding, der ligger lige ved siden af maskinværkstedet, kan vi klare alt i forbindelse med behandling og reparation af skibsbunden. Arbejdet kan omfatte akseltræk, reparation af propel udstyr, maling, bundbehandling, almindelig vedligeholdelse m.v.

På beddingen har vi tre spor, med 5 beddingsvogne i alt, samt et jolleløb, hvor det største spor har en kapacitet op til 600 tons.  Vi har også 150 meter reparationskaj ved værkstedet.

Service i topkvalitet

Løbende eftersyn og vedligehold

Vestkajens Maskinværksted håndterer løbende eftersyn og vedligeholdelse af motor og mekaniske dele for en fortsat sikker drift og sejlads.

Reparation af det meste

Store, små og komplicerede reparationer

Vestkajens Maskinværksted varetager både store, små og komplicerede reparationer, og vi har mange års erfaring med at håndtere ekstraordinære krav og situationer.

Specialopgaver

Vi kan lidt af hvert og næsten alt

Vestkajens Maskinværksted har ekspertise og folk til opgaven. Er der en opgave, du skal have løst, så spørg os. Vi står altid klar til at stille vores kompetencer til rådighed

Kontakt os i dag!

  Adresse

  Sydvestkajen 4
  9850 Hirtshals
  Denmark

  Telefon

  Tlf: +45 98 94 48 88
  Fax: +45 98 94 51 18

  Vestkajens Maskinværksted

  Sydvestkajen 4
  9850 Hirtshals