Profil

Vestkajen Maskinværksted

Vestkajens Maskinværksted A/S startede i 1988, og har beliggenhed i Hirtshals. Vi er en virksomhed med et bredt kompetenceområde, hvor vi yder service indenfor fiskeflåden, handelsflåden og forskellige industrivirksomheder. Vi ser os ikke begrænset af brancher eller fagområder, men ser derimod enhver opgave af forskellig karakter velkommen.

Udover maskinværkstedet har vi også vores egen Bedding, og sammen udfører vi forskellige opgaver indenfor skibsreparation og installation.

Vores virksomhed bærer præg af at have forståelse for tradition med de opgaver der udføres. Vi sætter vores kunder i højsædet og ved, at det rigtige resultat er lige så vigtigt for vores kunder, som for os. Vi mener at et godt samarbejde med kunderne, er alfa og omega for vores virksomhed.


Vores medarbejdere er veluddannet og alle kompetente inden for deres arbejdsområde. Hos Vestkajens Maskinværksted har vi medarbejdere der er specialiseret i hydraulik og produktion af spil, motorinstallation og reparation, skibsbygning samt stålkonstruktioner. Dette gør at vi kan efterleve, hvad vores kunder efterspøger, og dermed bliver deres foretrukne samarbejdspartner.


I værkstedet kendetegnes medarbejderne ved et stort knowhow samt et højt kvalitets niveau indenfor stål, jern og maskinarbejde. Dette skyldes, den uddannelse de gennemgår, opfølgende og årlige kurser samt den erfaring de skaber gennem de forskellige opgaver. Mange af medarbejderne har været her siden starten i 1988 og kender derfor alt til dagens udfordringer.

Udover at vores medarbejdere hele tiden tillærer nye kompetencer, sørger vi også for at resten af virksomheden følger efter. Dette har vi gjort ved, at vi er blevet autoriseret fra Søfartsstyrelsen siden af, til at udføre kraneftersyn, tykkelsesmåling og gasteste.

Hos Vestkajens Maskinværksted er vi servicecenter for MAN B&W ALPHA Diesel og VOLVO Penta. Vi forhandler og servicerer Caterpillar og Cummins motorer og forhandler desuden CJC Filtre.

Derudover har vi et tæt samarbejde med en række virksomheder med kompetencer indenfor tømmer- og snedkerarbejde, køleteknik, isolering, elektronik-, el- og malerarbejde.

Hirtshals Bedding

bedding1

På beddingen ved siden af maskinværkstedet, kan vi klarer alt i forbindelse med behandling og reparation af skibsbunden. Arbejdet kan omfatte akseltræk, reparation af propel udstyr, maling, bundbehandling, almindelig vedligeholdelse m.v.

På beddingen har vi tre spor og et jolle løb, hvor det største spor har en kapacitet op til 600 tons. Vores 3 spor gør, at vi har plads til 5 skibe ad gangen samt en jolle på jolleløbet. På beddingen bliver der årligt ophalet 100-120 skibe, hvor de ønskede opgaver bliver udført af vores dygtige og kompetente medarbejdere.

Grundet ovenstående ser vi os kompetente til næsten alt inden for skibsbyggeri, som indebærer smedearbejde, stålkonstruktioner, motorer, spil og hydraulik.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!